S-a născut la 26.12.1965, în orașul Sânnicolau Mare din județul Timiș, oraș în care locuiește și astăzi.

A urmat cursurile Școlii generale nr. 1 și apoi ale Liceului industrial, secția Mecanică, în orașul natal. A continuat studiile la Timișoara, absolvind în anul 1990 Institutul Politehnic „Traian Vuia”, Facultatea de Mecanică, secția Mașini Termice, devenind inginer mecanic, specializat în motoare cu combustie internă. După terminarea studiilor a obținut câteva calificări în domeniul managementului proiectelor.

Între anii 1990 și 1991, ca urmare a opțiunii sale, a fost încadrat ca inginer la Uzina Constructoare de Mașini din Reșița. Începând cu anul 1992 a optat pentru activitatea de antreprenoriat, desfășurând activități economice în domeniile comercial, alimentație publică, prestări servicii în agricultură, construcții, consultanță și management în afaceri.

La sfârșitul anului 2016 renunță la activitățile sale economice deoarece în urma alegerilor parlamentare, în calitate de reprezentant al minorității sârbe, devine deputat în Parlamentul României.

Este membru în Consiliul parohial al Parohiei Ortodoxe Sârbe din Sânnicolau Mare.

A activat în Organizația locală a Uniunii Sârbilor din România – Sânnicolau Mare, în perioada 1990-1996, apoi din anul 2009, când este ales președinte al acesteia, cât și vicepreședinte al Uniunii Sarbilor din Romania. În perioada 2009-2016, îndeplinește în cadrul Uniunii Sârbilor din Romania funcțiile de membru în Consiliul director, membru în Biroul executiv, președinte al comisiei economico-financiare, membru al comisiei de cultură, respectiv manager de proiect pentru investiții.

A contribuit la o mai bună organizare și dezvoltare a activităților culturale și a formațiilor cultural-artistice ce activează sub egida Uniunii Sârbilor din Romania; a inițiat și a contribuit la elaborarea monografiei „Sârbii din Sânnicolau Mare”, precum și a altor cărți editate de Uniunea Sârbilor din România.

A dezvoltat proiectele de investiții „Casa sârbească” (sediul central al Uniunii Sârbilor din Romania), Centrul Cultural Sârb din Timișoara, Centrul Cultural Regional din Sânnicolau Mare; a coordonat reabilitarea Centrului Cultural din Baziaș, sediile organizațiilor locale din Denta, Foeni, Socol și Sânmartinu Sârbesc.

A coordonat toate aspectele legate de reparația generală a bisericii ortodoxe sârbe din orașul Sânnicolau Mare, acțiune încununata cu succes și finalizată în anul 2017, când s-a sărbătorit jubileul de 230 de ani de la sfințirea bisericii.

În anul 2014, în urma lărgirii colaborării între autoritățile locale și centrale din Romania și Serbia, a contribuit la deschiderea definitivă a punctelor de trecere a frontierei Valcani-Vrbica, Lunga-Nakovo și Foeni-Jaša Tomić. De asemenea, și-a adus aportul la dezvoltarea relațiilor economice între România și Serbia.

În calitate de parlamentar, este implicat în rezolvarea problemelor cu care se confrunta instituțiile minorității sârbe din Romania: Biserica Ortodoxa Sârbă – prin asigurarea condițiilor necesare pentru reabilitarea mănăstirilor Baziaș si Bezdin; Uniunea Sârbilor din Romania – prin inițiative legislative menite sa clarifice cadrul legal incident; școlile cu predare în limba sârbă – prin gestionarea problemelor legate de editarea de manuale noi în limba sârbă; Redacția în limba sârbă a Studioului Teritorial Radio Timișoara, etc.

A primit o serie de distincții în semn de recunoaștere a meritelor sale: „Diploma specială de mulțumire” (Uniunea Sârbilor din Romania, 2011), „Diploma de merit” (Comuna Dudeștii Vechi, 2014), „Diploma de merit” (Comuna Valcani, 2014), „Diploma specială de mulțumire” (Primăria Čoka, 2014), Distincția „Sânnicolau Mare vă mulțumește” (Orașul Sânnicolau Mare, 2016), „Diploma de mulțumire” (Orașul Kikinda, Serbia, 2016), titlul de Președinte de onoare al OL a Uniunii Sârbilor din Romania din Sânnicolau Mare, „Diploma de mulțumire” (Episcopia Ortodoxă Sârbă de Timișoara, 2017).

Este căsătorit din anul 2003 cu Elena si are un fiu David, nascut in anul 2005.